Novosti

kids read

Dragi roditelji djece u godini prije polaska u školu,

kao što znate obustavljen je program rada dječjeg vrtića zbog pojave pandemije korona virusa. Isto tako obustavljena su sva testiranja i pregledi djece koja su potrebna za upis u prvi razred. Ako dobijemo nove obavijesti od strane stručne službe škole ili doktorice školske medicine bit će te na vrijeme svi obaviješteni!

Kako bi Vam olakšali i pomogli u ovom periodu koji je trebao biti priprema Vašeg djeteta za školu kroz igru i svakodnevne aktivnosti djece u dječjem vrtiću pripremili smo Vam radne listove i crtančice Vašeg djeteta u vrećice s imenom i prezimenom. Radne listove možete pokupiti ispred dječjeg vrtića u Sukošanu u utorak 7. travnja 2020. i srijedu 8. travnja od 7 do 10!

Radni listovi pomažu djetetu da se pripremu na način rada koji će se od njih tražiti u osnovnoj školi. Osim zadataka koji se pred njih stavljaju još jednom moram naglasiti da se priprema djeteta najbolje odvija kroz igru! Igra je najbolje sredstvo učenja svakom djetetu pa se nadam da ćete kroz korisne savjete pod rubrikom“ Roditelji“pronaći način kako bi ispunili vrijeme s djecom kod kuće. Iskoristite ovaj period izolacije da pomognete djetetu razviti sve njegove potencijale,naravno bez prisile i kroz igru!

Pripremila pedagoginja Maja Blaslov Nadinić

Radost, igra i veselje to su naše vrtićke želje!

Općina SukošanZlatna luka Sukošan d.o.o.TZO SUkošan